avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Consultanta afacere food delivery in sistem private ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Consultanta afacere food delivery in sistem private labeling

Buna ziua!

Doresc sa pornesc un business, si nu stiu cu exactitate ce cod caen sa folosesc si ce sau daca am nevoie de vreo autorizatie speciala. Si altele.

Afacerea pe care doresc sa o pornesc prespune realizarea unui brand de delivery de mancare care ofera mancare pentru intreaga zi ( 3 mese principale + un desert - un fel de meniul zilei, dar pentru toata ziua). Clientii pot sa comande in fiecare zi mancarea pentru ziua urmatoare, iar aceasta le este livrata dimineata urmatoare. Productia de mancare nu o fac eu, am un restaurant partener care va produce mancarea, eu funtionand practic in sistem private labeling ( eu iau comenzi, ei produc , apoi pun etichete cu brandul meu peste mancarea lor si livrez). Intrebarile ar fi :
1. Ce cod caen ar fi cel mai bun pentru acest tip de afacere ? Pana acum am identificat 4791 ca fiind cel mai bun cod caen.
2. Avand in vedere ca fac comert, nu productie, am nevoie de vreo autorizatie speciala de la DSV/DSP/PRIMARIE etc. ?
3. Daca, sa presupunem, mancarea nu este in regula ( stricata sau preparata gresit) si clientii au diferite probleme, cine este raspunzator?
4. Producatorul este in orasul in care voi activa si eu. Am nevoie de anumite conditii speciale pentru livrare (de ex masina cu refrigerare) ?
5. Alte idei de probleme care pot aparea :)

Daca sunt avocati/consilieri/contabili care stiu raspunsurile la aceste intrebari, va rog nu ezitati sa ma contactati direct, fiind dispus sa platesc pentru servicii de consultanta.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Autorizatii activitate preparare mancare la sediul clientului ram24 ram24 Buna ziua, Dorim sa desfasuram activitate de prepararea a mancarii la sediul clientului (caen 5621 - Activitati de alimentatie (catering) pentru evenimente). ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru producerea și livrare pizza Ra-ul Ra-ul Bună ziua, Sunt interesat de deschidere unei firme care să producă pizza și sa o livrez la domiciliu, în baza unei comenzi telefonice. As vrea să ... (vezi toată discuția)
Autorizatie preparare remedii naturiste? Diana.ale Diana.ale Buna ziua, am firma cu prestare servicii online si as dori sa adaug la ea prepararea unor remedii naturiste (remedii florale Bach) acasa si expedierea la ... (vezi toată discuția)