avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Tata a fost veteran de razboi, (1942-1945), decorat cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Tata a fost veteran de razboi, (1942-1945), decorat cu medalia ...

Tata a fost veteran de razboi, (1942-1945), decorat cu medalia " Virtutea Militara"- clasa a II a, rănit usor, internat in spital-Cernauti. Grad-sergent. A beneficiat de drepturile cuvenite, dar au decedat ulterior (si el,dar si mama).
Va rog sa imi spuneti daca eu am vreun drept, in urma celor relatate. Mentionez ca m-am nascut in 1960. Mulțumesc mult pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt fiica de veteran de razboi. va rog sa imi spuneti ... cristeadraguta@yahoo.com cristeadraguta@yahoo.com Buna ziua! Sunt fiica de veteran de razboi. Va rog sa imi spuneti daca beneficiez de drepturi conf. legilor cu caracter special . Mentionez ca anul in care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! tatăl meu a fost inrolat in armata română, luat ... HugoViorica HugoViorica Buna ziua! Tatăl meu a fost inrolat in armata română, luat pe front in 1942-1945 grad de caporal decorat cu medalia \"Virtutea militara\". Rănit pe front ... (vezi toată discuția)
Drepturile veteranilor de razboi si a urmasilor acestora tandarica tandarica Buna seara! Am nevoie de o informatie. Bunicul a fost veteran de razboi, a decedat in anul 1997. Nu a solicitat la primarie sa i se dea cei 500mp conform ... (vezi toată discuția)