avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Tatăl meu a fost inrolat in armata ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Tatăl meu a fost inrolat in armata română, luat ...

Buna ziua!
Tatăl meu a fost inrolat in armata română, luat pe front in 1942-1945 grad de caporal decorat cu medalia "Virtutea militara". Rănit pe front in 29 august 1942, la vârsta de 27 de ani, cu mâna dreaptă amputata la Spitalul Militar Timișoara. Mentionez ca ambii părinți sunt decedați, dar cand au fost in viata au beneficiat de câțiva ani de indemnizație.
Intrebare: Eu pot avea drept la indemnizație ca fiica a unui invalid veteran de război?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt fiica de veteran de razboi. va rog sa imi spuneti ... cristeadraguta@yahoo.com cristeadraguta@yahoo.com Buna ziua! Sunt fiica de veteran de razboi. Va rog sa imi spuneti daca beneficiez de drepturi conf. legilor cu caracter special . Mentionez ca anul in care ... (vezi toată discuția)
Tata a fost veteran de razboi, (1942-1945), decorat cu medalia ... cristeadraguta@yahoo.com cristeadraguta@yahoo.com Tata a fost veteran de razboi, (1942-1945), decorat cu medalia \" Virtutea Militara\"- clasa a II a, rănit usor, internat in spital-Cernauti. Grad-sergent. A ... (vezi toată discuția)
Drepturile veteranilor de razboi si a urmasilor acestora tandarica tandarica Buna seara! Am nevoie de o informatie. Bunicul a fost veteran de razboi, a decedat in anul 1997. Nu a solicitat la primarie sa i se dea cei 500mp conform ... (vezi toată discuția)