avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa deschid un SRL.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa deschid un SRL.

Buna ziua,

Vreau sa deschid un SRL in care sa desfasor activitatea atat eu, cat si tatal meu pe coduri CAEN diferite. Atat eu, cat si tatal meu suntem angajati in alte firme asa ca nu doresc sa mai fac angajare pe SRL. Vreau sa lucram ca si administratori. Pentru a face acest lucru este necesar sa il pun si pe tatal meu asociat? Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 20 Aprilie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: catalin_utilizator67 , utilizator 12:15, 20 Aprilie 2021
Buna ziua, calitatea de administrator este independenta fata de calitatea de asociat, una nu o presupune pe cealalta.
Pentru ca tatal meu sa poata presta servicii fara probleme de pe SRL, ce calitate trebuie sa detina? Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie angajare personal pentru autorizare caen klm0909 klm0909 Buna ziua, Doresc sa deschid un SRL, cu activitate principala comert cu amanuntul pe internet si intentionez sa autorizez la deschiderea firmei alte 15 ... (vezi toată discuția)
Poate o pf sa incheie un contact de prestari servicii/comision? Dumitru_Eugen Dumitru_Eugen Buna ziua, Poate o persoana fizica sa incheie un contract de prestari servicii? (Situatia este urmatoarea: de curand datorita costurilor prea mari am decis ... (vezi toată discuția)
Srl fără angajat Ionut1812 Ionut1812 Bună, Îmi doresc sa îmi deschid un srl ca să prestez servicii de consultanta în IT. As dori sa întreb dacă este nevoie sa figurez ca angajat al ... (vezi toată discuția)