avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut! Am si eu o întrebare la care nu găsesc un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut! Am si eu o întrebare la care nu găsesc un răspuns concret ...

Salut! Am si eu o întrebare la care nu găsesc un răspuns concret dacă ai putea fii amabil sa imi răspunzi! Am permisul de conducere suspendat mai am puțin pana trec 30 de zile mai exact pana se termina perioada de suspendare.. Însă eu lucrez în alta localitate! As dorii sa știu dacă pot conduce pana la secția de politie.. Aproximativ 100 de km pentru a îmi recupera permisul și care sunt consecințele dacă as fii oprit de un echipaj de politie fără a avea permisul în posesie dar perioada de suspendare fiind expirata! Multumesc anticipat!
Riscati aplicarea art. 335 cod penal :
(2) Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pana nu se implementeaza in sistem, sa nu conduceti, riscati dosar penal, chiar daca ulterior probabil o sa se dispuna clasarea.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! am condus fara permis, proprietarul masinei a stat ... Michelle200012 Michelle200012 Buna seara! Am condus fara permis, proprietarul masinei a stat langa mine in masina. Am fost oprit catre Politia, am mers cu viteza 20km/h. Amandoi am fost ... (vezi toată discuția)
madnesul madnesul am permis a2 moto are 36kw daca sunt oprit ma incadrez la dosar penal si tat felu` de dubiosenii dinastea juridice nu? La pace cu agentul de politie n-o ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intampla daca te prinde politia conducand o masina ... David28 David28 Ce se poate intampla daca te prinde politia conducand o masina de categoria B, tu avand permis categoria B1 De la cea mai mare sentință la cea mai mica (vezi toată discuția)