avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna, recent am înființat o firma de transport, am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna, recent am înființat o firma de transport, am un cap tractor ...

Buna, recent am înființat o firma de transport, am un cap tractor înmatriculat, licența+copie conforma, totul în regula!
Semiremorca insa am scos doar numere roșii, până rezolv actele pt înmatricularea definitiva, pot transporta marfa cu ea pe teritoriul României?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Numere provizorii Marcian2015 Marcian2015 Buna ziua.detin un autotren format din cap tractor plus semiremorca.vreau sa stiu daca pot transporta marfa contra cost pe teritoriul romaniei cu semiremorca ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)
Transport cu semiremorcă cu autorizatie de circulatie cu numere roșii emy95 emy95 buna ziua,am achizitionat din polonia un cap tractor si o semiremorca,am reusit sa obtin cartile de identitate de la r.a.r in schimb la politie nu am reusit sa ... (vezi toată discuția)