avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Numere provizorii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Numere provizorii

Buna ziua.detin un autotren format din cap tractor plus semiremorca.vreau sa stiu daca pot transporta marfa contra cost pe teritoriul romaniei cu semiremorca inmatriculata cu numere provizorii.mentionez ca,capul tractor este inmatriculat cu numere permanente(licenta si toate celelate la zi)
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 12:44, 25 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numerele provizorii (rosii) se dau pentru 30 zile necesare indeplinirii formalitatilor de inmatriculare. In interiorul acestui termen puteti circula fara probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, recent am înființat o firma de transport, am un cap tractor ... Soso33 Soso33 Buna, recent am înființat o firma de transport, am un cap tractor înmatriculat, licența+copie conforma, totul în regula! Semiremorca insa am scos doar ... (vezi toată discuția)
Autorizatie provizorie de circulatie dupa inmatriculare g_honorius g_honorius As avea si eu o intrebare: Am cumparat recent un Logan. Pentru inmatriculare am vorbit cu o persoana de la dealer care se ocupa cu inmatriculari si o face ... (vezi toată discuția)
Asigurarile cmr - se incheie pe cap tractor sau semiremorca? ionutt ionutt Buna ziua, Va rog sa mă ajutaţi cu informaţia dacă o asigurare CMR, pentru transportul unei marfi cu un autocamion cu semiremorca se incheie pe capul ... (vezi toată discuția)