As avea si eu o intrebare: Am cumparat recent un Logan. Pentru inmatriculare am vorbit cu o persoana de la dealer care se ocupa cu inmatriculari si o face el. Intrebarea mea este daca mai pot circula cu numerele rosii (tinand cont ca dupa data autorizatia este valabila) pana ce intru in posesia noilor numere, inclusiv cand ma duc la dealer dupa talon si placute de inmatriculare ?
Autorizatia de circulatie provizorie este valabila 30 zile pentru deplasarile interne.
Un autovehicul nu poate parasi teritoriul Romaniei cu placute si autorizatie de circulatie provizorie.
Pentru a putea parasi teritoriul Romaniei autovehiculul trebuie inmatriculat definitiv sau temporar (pentru societatile de leasing).
Stiu acesta, dar intrebarea mea este daca pot circula cu numerele rosii (pe teritoriul Romaniei) in conditiile in care sunt deja emise numerele de inmatriculare permanenta, dar care inca nu se afla in posesia mea ci sunt la dealer (adica mai precis daca autorizatia de circulatie provizorie se anuleaza la emiterea numerelor permanente). Multumesc.