avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua O persoana care este in crestere copil pana ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua O persoana care este in crestere copil pana la 3 ani ...

Buna ziua
O persoana care este in crestere copil pana la 3 ani (copil cu handicap) poate sa lucreze la o alta firma cu 2 ore sau 4 ore/ zi?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:49, 22 Aprilie 2021
Legea prevede ca , pe durata CCC se pot realiza în decursul unui an calendaristic, venituri supuse impozitului, prin desfășurarea efectivă a unei activități în perioada de concediu, al căror nivel net nu depășește de 5 ori cuantumul minim al indemnizației (n.m., 6250 lei) fara a distinge categoriile de venituri care se pot realiza. - echivalent a 520 lei net/luna - 889 lei brut/luna - echivalentul unui c.i.m. cu 65 ore/luna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil si munca Alexander007 Alexander007 Buna ziua/seara. Se poate lucra cu un contract de munca legal sau cu un contract de colaborare in timpul primirii indemnizatiei de crestere a ... (vezi toată discuția)
Daca o persoana se afla in concediu de crestere si ingrijire ... nicoleta_gheorghe nicoleta_gheorghe Daca o persoana se afla in concediu de crestere si ingrijire copil pana la 2 ani, poate obtine in acelasi timp venituri din salarii sub nivelul de 6000 de ... (vezi toată discuția)
Buna seara ma puteti ajuta cu un raspuns .sunt in concediu de ... Elena Lavinia Op Elena Lavinia Op Buna seara ma puteti ajuta cu un raspuns .Sunt in concediu de crestere copil doresc sa ma angajez intrun spital pe perioada determinata .In cazul in care ... (vezi toată discuția)