avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACT CIVIL de prestare servicii in domeniul IT
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACT CIVIL de prestare servicii in domeniul IT

Buna ziua
O persoana fizica care poate presta servicii in domeniul IT dar nu este autorizata (nu este nici PFA nici SRL) poate incheia cu un PFA un contract civil de prestare servicii?
Colaborarea ar fi temporara si ocazionala cand PFA intampina dificultati de realizare a taskurilor
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 22 Aprilie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:20, 22 Aprilie 2021
Ar putea incheia un astfel de contract, daca activitatea este ocazionala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce alt tip de contract poate fi incheiat intre srl si persoanele fizice? alexcalin alexcalin Buna ziua, un srl are obiectul de activitate in domeniul web design. In realizarea proiectelor este nevoit sa apeleze la serviciile altor persoane fizice. in ... (vezi toată discuția)
Administrator sau manager? gabi_6y gabi_6y va rog sa-mi raspundeti daca un asociat unic al unei societati poate fi managerul acesteia, daca poate realiza activitatile din domeniul de activitate , cum as ... (vezi toată discuția)
Contract colaborare/prestare servicii persoana fizica andrugrasu andrugrasu Buna ziua. Sunt in cautarea unor raspunsuri pentru urmatoarea situatie. Recent am absolvit un curs de responsabil de mediu si am fost abordat de o firma ... (vezi toată discuția)