avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. Doresc sa stiu ce legi pot folosi, sau cum ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Doresc sa stiu ce legi pot folosi, sau cum sa fac ...

Bună ziua. Doresc sa stiu ce legi pot folosi, sau cum sa fac în aceasta situație delicata și dificila.. Pe data de 6.10 m-am înscris la școală, pe data de 16.10 am dat testul pentru legislație.Pentru ca nu aveau locuri la orele de condus m-au programat abia pe data de 28.12. Pentru ca m-au tot lungit cu orele, am vrut transferul, încercând sa ma convingă sa rămân timp de o ora. Am refuzat și brusc am avut dosarul expirat, ba mai mult înainte spunea ca îmi oferă transferul dar nu îmi restituie niciun ban. Cui ma adresez în continuare, ce pot face? Am toate dovezile, conversații ce dovedesc ca nu din cauza mea nu au fost programate mai din timp. Perioada de 16.10-28.12 a fost perioada moarta, pe care eu am pierdut-o,cum pot face sa rezolv aceasta situație? Nu doresc sa pierd atâția bani. Va mulțumesc anticipat pentru ajutor. O zi cât mai ușoară.

Alte discuții în legătură

Probleme cu scoala de soferi AndreiIonescu0405 AndreiIonescu0405 Buna ziua. Vă rog din suflet sa ma ajutați. Pe data de 21.12.2018 m-am înscris la o scoala de șoferi foarte veche și renumită de la mine din zonă. ... (vezi toată discuția)
Vizite supravegheate la custodie comună? Mara227 Mara227 Buna ziua! Locuiesc în străinătate iar fiica mea locuiește în România cu tatăl acesteia. După separare, copilul fiind mic (1an și 2 luni) tatăl ă ... (vezi toată discuția)
Fise post instructor auto si profesor legislatie ContSters58051 ContSters58051 VA ROG DACA MA POATE AJUTA CINEVA CU FISELE DE POST PTR. INSTRUCTOR AUTO , PROFESOR LEGISLATIE SI PTR. PERSOANA CARE ACORDA PRIMUL AJUTOR LA O SCOALA DE ... (vezi toată discuția)