Sal. Am absolvit anul acesta facultatea de drept si as dori sa aflu ce trebuie sa fac pentru a intra in avocatura. Stiu ca se da examen la barou si ca trebuie sa fac stagiatura, dar nu stiu daca examenul de barou se da inainte de stagiatura sau dupa, in caz ca se da inainte se mai da si la terminarea stagiaturii examen, care sunt taxele ce trebuie platite pt examenul de barou, cum aflu tematica pt examen si data acestuia? :-/
examenul de intrare in barou se da inainte. doar daca candidatul este admis se face stagiatura. si dupa ce vei fi admis iti va trebui un avocat definitiv care sa te indrume.
relatii despre examenul de intrare in magistratura, care se va da probabil in luna noiembrie, gasesti pe www.unbr.ro.
despre examenul din acest an nu s-a publicat nimic dar gasesti subiectele, biblografia, tewmatica si regulamentul de anul trecut.
dupa stagiatura se da examenul de definitivat.
mai multe relatii gasesti in Legea nr. 51/1995 privind exercitarea profesiei de avocat.
cind o sa intri pe www.unbr.ro, o sa ti se ceara o parola. deselecteaza parola si incearca de mai multe ori. o sa ti le deschida.BAFTA MULTA.
taxele sunt mari. in jur de 10.000.000 ROL taxa de examinare si peste 30.000.000 ROL taxe de inscriere pe tabelul avocatilor
Avocatura
nicolealex
buna , as dori sa stiu cum pot deveni avocat, inclusiv cuantumul taxelor care trebuie platite, daca este obligatorie urmarea cursurilor de la acel institut de ... (vezi toată discuția)
Despre avocati
maria20
Buna!Sunt studenta la drept. As dorit sa-mi spuneti care sunt pasii pentru a ajunge magistrat.Ce trebuie sa mai fac pe langa perioada de stagiatura de 2 ani , ... (vezi toată discuția)