avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... scola postliceala Balin din Medias.
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

scola postliceala Balin din Medias.

anul trecut m-am inscris la scoala postliceala Balin , cu profil asistent generalist si asistent de farmacie, vreau sa stiu daca e acreditata. si cui sa ma adresez aici in Medias in cazul ca nu e acreditata.

Alte discuții în legătură

Echivalare studii Tuculescu Cristina Tuculescu Cristina Buna ziua, Lucrez ca asistent medical generalist din 2001 in urma absolvirii Scolii Postliceale Sanitare Fundeni- specializarea asistent medicat generalist. ... (vezi toată discuția)
Incadrarea in compartimentul de prevenirea infectiilor asociate asistentei medicale ghenus ghenus Buna ziua Lucrez ca asistent medical principal licentiat de 12 ani in compartimentul CPIAAM dintr-un spital si anul acesta nu mi s-a eliberat avizul de libera ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas ioana_livia ioana_livia buna dimineata.. am o curiozitate.. am pensie de urmas din 2009.. vara asta am terminat o scoala postliceala cu calificare ca asistent medical de farmacie.. in ... (vezi toată discuția)