avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, locuiesc intr-un oraș la parterul unui ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, locuiesc intr-un oraș la parterul unui bloc. Mulți ...

Buna ziua,
locuiesc intr-un oraș la parterul unui bloc. Mulți ani am avut in fata apartamentului o mica grădinița cu flori. Cam toate apartamentele de la parter au avut aceste mici grădini. Pentru ca Primaria a dorit sa construiască parcări au fost distruse aceste grădini si in spațiul care a mai rămas pana la bloc a semănat iarba, nepermițându-ne sa mai plantam flori. Spațiul este uniform verde, dar fără petele de culoare pe care le-au dat florile. Noi suntem doritori sa plantam totuși câteva ronduri aproape de peretele blocului. Ni se spune ca este spațiu public pana la geamul apartamentului, ceea ce este neplăcut pentru noi. Acum va întreb; avem un spațiu permis pentru noi, de a planta flori de la peretele blocului sau este tot public?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:13, 26 Aprilie 2021
Puteti cere primariei sa planteze flori in spatiul verde.
Spatiul public tine pana la peretele blocului/ trotuarul din jurul blocului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuire spatiu verde cu parcari lorelena1306 lorelena1306 Am rugamintea sa ma ajutati intr-o problema: Locuiesc in sectorul 3 intr-un bloc de 8 nivele ( 5scari), pe partea din spate. Cladirea vecina ( pe care o vad ... (vezi toată discuția)
Desfiintare spatiu verde pentru parcari lorelena1306 lorelena1306 Am rugamintea sa ma ajutati intr-o problema: Locuiesc in sectorul 3 intr-un bloc de 8 nivele ( 5scari), pe partea din spate. Cladirea vecina ( pe care o vad ... (vezi toată discuția)
Spatiul verde din jurul blocului beeni beeni Buna ziua! De cativa ani, la parterul blocului unde locuiesc, s-a mutat (doar pe perioada de vara vin in jur de 2 luni) o familie de cetateni germani. Dansii ... (vezi toată discuția)