avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut. Acum vreo 2 luni am fost prins afara de politie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut. Acum vreo 2 luni am fost prins afara de politie dupa ora ...

Salut.
Acum vreo 2 luni am fost prins afara de politie dupa ora 22, cand erau restrictii. Astazi am primit amenda prin posta. La locul faptei nu s-a intocmit PV, iar pe amenda pe care am primit-o prin posta scrie ca nu erau persoane acolo si de aceea nu s-a facut PV. Cum este posibil, sa amendezi o persoana care nu este acolo? Ce ar trebui sa fac? Are rost sa o contest sau sa o platesc direct? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Nu mi s-a comunicat procesul verbal de contraventie pentru a putea formula plangere gycao1 gycao1 am si eu o problema: in luna noimebrie am fost luat de radar cu 80 si cv de km pe ora in localitate, abia acum in luna februarie mi s-a comunicat de la ... (vezi toată discuția)
Ameda primita fara proces verbal IonutDragan IonutDragan Salutare, am si eu o nelamurire cu privere la o ameda pe care am primit-o. Dupa cum spuneam in titlu am primit o ameda, fara sa mi se intocmeasca proces verbal ... (vezi toată discuția)
Am primit o amenda, dar la fisc este alta (deja s-a emis somatia de executare) dantetris dantetris In zilele de 28 si 29 iulie 2010 am fost avertizat de catre Garda Nationala de Mediu, Comisariatul Regional Galati, pentru ca am campat si am intrat cu masina ... (vezi toată discuția)