avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut. Acum vreo 2 luni am fost prins afara de politie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut. Acum vreo 2 luni am fost prins afara de politie dupa ora ...

Salut.
Acum vreo 2 luni am fost prins afara de politie dupa ora 22, cand erau restrictii. Astazi am primit amenda prin posta. La locul faptei nu s-a intocmit PV, iar pe amenda pe care am primit-o prin posta scrie ca nu erau persoane acolo si de aceea nu s-a facut PV. Cum este posibil, sa amendezi o persoana care nu este acolo? Ce ar trebui sa fac? Are rost sa o contest sau sa o platesc direct? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Nu mi s-a comunicat procesul verbal de contraventie pentru a putea formula plangere gycao1 gycao1 am si eu o problema: in luna noimebrie am fost luat de radar cu 80 si cv de km pe ora in localitate, abia acum in luna februarie mi s-a comunicat de la ... (vezi toată discuția)
Ameda primita fara proces verbal IonutDragan IonutDragan Salutare, am si eu o nelamurire cu privere la o ameda pe care am primit-o. Dupa cum spuneam in titlu am primit o ameda, fara sa mi se intocmeasca proces verbal ... (vezi toată discuția)