avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract pentru amplasare aparate de cafea.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract pentru amplasare aparate de cafea.

Buna ziua . Am o firma mica cu aparate de cafea(doua la numar) pe care le am amplasate la firma unde lucrez si ca sa fie totul in regula din punct de vedere legal ce fel de contract ar trebui sa fac daca nici eu nici administratorul firmei respective,unde sunt amplasate aparatele,nu avem nici o pretentie ?
Ultima modificare: Marți, 27 Aprilie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:47, 29 Aprilie 2021
Contractul de comodat reprezintă un act prin care o persoană (numită comodant) dă spre folosință altei părți (numită comodatar) un anumit bun, fie el mobil sau imobil (precum un apartament), cu obligația de a-l restitui după un anumit timp. Cu alte cuvinte, actul de comodat reprezintă un document de închiriere fără plată, el fiind cunoscut și sub denumirea de contract de împrumut de folosință, potrivit art. 2146 din Noul Cod Civil.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de comodat este asimilat celui de inchiriere? adela05 adela05 Este adevarat ca in Noul Cod Civil, Ctr de Comodat este asimilat Ctr de Inchiriere? Ma ajutati si cu un temei legal? Multumesc (vezi toată discuția)
Gazduire gratis tanar ContSters370286 ContSters370286 Buna ziua, As vrea sa ofer o camera libera din apartament unui tanar pentru a se pregati de facultate. Ce trebuie sa fac astfel incat sa nu platesc ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie înregistrarea la a.n.a.f. a contractului de comodat? Ioan Victor Ioan Victor Contract de comodat 1. Este obligatorie înregistrarea la A.N.A.F. a contractului de comodat? 2. În ce temei legal? Mulțumesc! (vezi toată discuția)