avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Caut textul unui ordin de ministru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Caut textul unui ordin de ministru

Din cele trei ordine de ministru enumerate mai jos caut o anexă privind Fişa de observare a proceselor şi fenomenelor de risc natural. Site-urile pe care am intrat nu-mi deschid texte de legi mai vechi de 10 ani. Mulţumesc pentru ajutor:)

O. MAPM 1955/31 iulie 1998 - M. Of. 354 - 16.IX.1998
privind delimitarea zonelor expuse riscurilor naturale

O. MLPAT 62/N/31 iulie 1998 - M. Of. 354 - 16.IX.1998

O. MLPAT 62/N/31 iulie 1998 - M. Of. 354 - 16.IX.1998
Cel mai recent răspuns: Bestparents , utilizator 21:16, 5 Ianuarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legi de protectie sociala - este adevarat ca numarul lor este de 280? teodora.nenciu teodora.nenciu Pe un post de televiziune Silviu Prigoana afirma ca sunt 280 de legi de protectie sociala. Exista vreo posibilitate de a le gasi pentru a putea afla care ... (vezi toată discuția)
Protectia muncii utc utc Societatea are ca obiect de activitate paza, protectia muncii se poate face la maxim 6 luni prin decizia administratorului? (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie case leos leos In conditiile in care am un imprumut ipotecar si am o asigurare a apartamentului, este necesara(legala) si asigurarea obligatorie conform noii legi - cea de ... (vezi toată discuția)