avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua!Zidul din spatele casei mele da direct in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua!Zidul din spatele casei mele da direct in curtea vecinei.Zidul ...

Buna ziua!Zidul din spatele casei mele da direct in curtea vecinei.Zidul este deteriorat si doresc sa-l repar dar vecinii nu-mi permit accesul in curtea lorCe trebuie sa fac ca sa obtin acordul ?Cu stima Magda Suciu

Alte discuții în legătură

Vecinul nu-mi permite accesul in curtea sa pt executia unor reparatii la imobilul meu Sorelly Sorelly Buna ziua, Ma confrunt cu o problema destul de grava...vecinul nu-mi permite accesul in curte pt a face unele reparatii urgente la imobilul meu. In urma ... (vezi toată discuția)
Zidul vecinului agrigo agrigo Zidul vecinului se afla chiar pe hotarul dintre imobilele noastre.I-am pus in vedere sa-l repare pt ca e inestetic insa a zis ca-l va face cand vrea el . ... (vezi toată discuția)
Impiedicare de catre vecin a izolatiei termice a locuintei defcon defcon poate vecinul sa ma impiedice sa-mi izolez casa pe portiunea care este zid in curtea lor ? (vezi toată discuția)