avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Ma aflu intr-o situatie ciudata cu primaria ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Ma aflu intr-o situatie ciudata cu primaria unei comune. ...

Buna ziua!
Ma aflu intr-o situatie ciudata cu primaria unei comune. In cadrul comunei se desfasoara un program de reabilitare a strazilor. Am solicitat in scris primariei reabilitarea strazii (aprox. 100 metrii) pe care am proprietatea. Raspunsul a fost ,,Drumul trebuie cadastrat si cuprins in inventarul domeniului public." si ca nu pot reabilita strada.
Va rog daca puteti sa-mi explicati ce inseamna/presupune aceasta afirmatie? In aceasta situatie cine ar putea fi proprietarul acestei strazi? Mentionez ca pe aceasta strada primaria a demarat lucrari pentru introducerea canalizarii.

Alte discuții în legătură

Bună ziua, locuiesc într o localitate din apropierea bucureștiului ... gabitzumic gabitzumic Bună ziua, locuiesc într o localitate din apropierea Bucureștiului pe o strada privata in care proprietarii detin cota indiviza. Contextul este următorul : ... (vezi toată discuția)
Statut juridic al terenului situat in afara gardului care delimiteaza proprietatea FlorinSC FlorinSC Buna ziua, Acum cativa ani am achizitionat o casa de la dezvoltator. Pe contractul de vanzare cumparare facut la notar apare imobilul si doua terenuri cu ... (vezi toată discuția)
Blocare cale de acces si construire sant in calea de acces adrian2656 adrian2656 Am rugamintea sa imi acordati cateva momente si sa ma sfatuiti. Parintii mei au o casa care are ca unica cale de acces de la imobil catre sosea si dinspre ... (vezi toată discuția)