MihailZC 
	    	Utilizator

MihailZC 
	    	Utilizator	    

Oros octavian 
	    	Utilizator

Oros octavian 
	    	Utilizator	    

MihailZC 
	    	Utilizator

MihailZC 
	    	Utilizator	    

Oros octavian 
	    	Utilizator

Oros octavian 
	    	Utilizator	    

MihailZC 
	    	Utilizator

MihailZC 
	    	Utilizator	    

corinaas	                   

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca se poate cumpara un teren extravilan (cota parte - 2 proprietari din 3 vand) de catre arendasul coproprietarului ... (vezi toată discuția)
	                    corinaas	                   

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca se poate cumpara un teren extravilan (cota parte - 2 proprietari din 3 vand) de catre arendasul coproprietarului ... (vezi toată discuția)

mihai.valeria	                   

Buna ziua. Am mai multe terenuri intr o asociatie agricola . Vreau sa vand unul dintre ele, acesta avand cadastru cu numar cadastral. Cum pot sa l scot din ... (vezi toată discuția)
	                    mihai.valeria	                   

Buna ziua. Am mai multe terenuri intr o asociatie agricola . Vreau sa vand unul dintre ele, acesta avand cadastru cu numar cadastral. Cum pot sa l scot din ... (vezi toată discuția)

kindris.daniel	                   

revin asupra intrebarii anterioare cu mai multe mentiuni
Buna ziua,
Sunt un fermier inca tanar ( 48 ani ) si destul de mic ( lucrez aproximativ 210 ha ... (vezi toată discuția)
	                    kindris.daniel	                   

revin asupra intrebarii anterioare cu mai multe mentiuni
Buna ziua,
Sunt un fermier inca tanar ( 48 ani ) si destul de mic ( lucrez aproximativ 210 ha ... (vezi toată discuția)