Buna ziua! Am rugamintea sa-mi dati un punct de vedere in legatura cu urmatoarea problema:
Printr-un act aditional la contractul individual de munca se face urmatoarea modificare: "incepand cu data de...., salariul se va acorda in data de 14 ale fiecarei luni si modifica art J, pct 4 din contractul individual de munca".
Actul aditional a fost promovat de angajator ca urmare a renuntarii platii salariului in doua transe respectiv avans si lichidare.
Aspectul care ma deranjeaza in formularea din actul aditional este aceea ca nu se precizeaza in clar ca plata din data de 14 ale fiecarei luni este pentru "luna precedenta" si astfel lasa loc unui risc de a fi platit salariul in oricare zi de 14 din oricare luna care urmeaza, intarzierea fiind astfel perfect acoperita (deci legala) atata timp cat in actul aditional formularea nu precizeaza carei luni ii este atribuita plata.
Pentru o imagine corecta a situatiei precizez ca in societate nu exista contract colectiv de munca iar regulamentul intern nu contine precizari referitoare la data platii salariului. Angajatorul este societate de stat, intarzierile la plata salariilor fiind permanente in ultimii 3 ani.
Va rog sa-mi spuneti daca este riscul sesizat de mine exista si ar putea produce efecte pe viitor.
Multumesc!