avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua. Continuitatea se da pe postul pe care ai ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua. Continuitatea se da pe postul pe care ai fost sau ...

Bună ziua.
Continuitatea se da pe postul pe care ai fost sau pe oricare alt post din școală?
Cel mai recent răspuns: Cristinutzaaa , utilizator 20:32, 7 Mai 2021
În opinia mea, continuitatea se da pe postul pe care ati fost .
Pe acest post a fost detașata o persoană în restrângere în anul școlar 2020-2021, sperand că poate primi detașare în interesul învățământului pe același post și în anul școlar 2021 - 2022. Dar surpriza... Postul a fost dat spre continuitate unui suplinitor.
Este legal? Se poate face ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este corect sa fii dat afara din serviciu fara motiv? nastasiailies nastasiailies intr-o scoala exista 4 invatatoare . nu s-au facut reduceri de activitate. iar acum după ce a inceput anul scolar inspectoratul vrea sa desfinteze din ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a continua după alina.alin alina.alin Bună ziua! In aprilie voi intra în concediu de creștere a copilului. În acest moment lucrez în învățământ, fiind suplinitor cu contract pe perioada ... (vezi toată discuția)
Continuitate invatamant reluqqqqq reluqqqqq Am si eu o intrebare. Sunt profesor suplinitor de cca 2 ani pe postul unei persoane plecate in strainatate de 6 ani! Acum 2 ani am dat examenul de ... (vezi toată discuția)