avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Mi s-a deschis dosar penal în mod abuziv ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Mi s-a deschis dosar penal în mod abuziv în urma ...

Bună ziua! Mi s-a deschis dosar penal în mod abuziv în urma cu 4 ani precum am condus sub influenta băuturilor alcoolice, mașina fiind parcata cu anunț,, de vânzare,, de cel puțin 10 zile, fiind sunat de către polițist sa vin sa o mut ca au o reclamație.. Ajungând la mașină, dansul a considerat ca masina am adus-o în urma cu 10 min, spunând mi ca ma,, face,, el...
A cautat zilele următoare filmări din zona, am primit înștiințare ca mi se suspenda dreptul de conducere, și de atunci nimic. Am fost tot timpul la secție, îmi tot invoca motive și nu vor sa îmi ia declarație pentru a rezolva acest dosar deschis în mod abuziv! Întrebarea mea este, dacă ma duc însoțit de Avocat, polițistul este obligat sa arate acestuia probele care sunt împotriva mea?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:46, 7 Mai 2021
Daca aveti calitatea de suspect/inculpat aveti dreptul sa consultati dosarul. 4 ani de zile este o durata excesiva pentru activitatea de urmarire penala raportat la complexitatea cauzei.
Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii.
Exact, în acești 4 ani tot am fost la secție pentru a clarifica, dar îmi tot invoca motive doar sa nu ma audieze.. Îmi puteți spune va rog, dacă în prezenta avocatului sunt obligați sa arate ce probe au în dosar, de ce sunt acuzat?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca aveti calitatea de suspect/inculpat aveti dreptul sa consultati dosarul. 4 ani de zile este o durata excesiva pentru activitatea de urmarire penala raportat la complexitatea cauzei.
Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii.

V-am raspuns, cititi atent.
Avocatul va poate ajuta în demersul de a studia dosarul.

Daca sunteți nevinovat chiar aveți nevoie de avocat dar va fi mult.de.lucru intrucat puteți cere și daune materiale.si morale dacă veți fi găsit nevinovat.

Daca vreti doar studiul.dosarului nu este ceva complicat dar dacă vreți sa ieși nevinovat aveti nevoie de avocat foarte bun.
Statul a devenit extrem de puternic în ultimi ani și atunci când oamenii nu mai apreciază dreptatea și avocatii se poate ajunge foarte ușor la abuzuri.
Polițiștii nu prea se.mai.tem de avocati de cativa ani buni și fără avocat excesiv de dur va fi foarte greu.
Ultima modificare: Vineri, 7 Mai 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de incredere, comportament politist ContSters405846 ContSters405846 Subiect: abuz de incredere???? Buna ziua. Am nevoie urgenta de ajutor cu cat mai multe sfaturi in legatura cu problema urmatoare: sotul meu a inchiririat un ... (vezi toată discuția)
Am fost acuzat de conducere sub influența băuturilor alcoolice, dar eram în spatele mașinii când am fost depistat Mihaitadani Mihaitadani Buna dimineata! Of, nici nu stiu cum sa incep, in data de 10 febr 2018 am fost depistat cu o alcoolemie de 0,68 in etilotest, am fost dus la spital unde s-ar ... (vezi toată discuția)
plângere penală pentru distrugere auto. ajută filmările camerei de la luneta mașinii? alexandrupopescu2 alexandrupopescu2 Eram in parcarea unui mall si cautam un loc de parcare. S-a eliberat un loc de parcare si am parcat. Un individ cu o doamna care era in fata mea cu avariile ... (vezi toată discuția)