avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Care sunt cauzele care se judeca in camera de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Care sunt cauzele care se judeca in camera de consiliu? (sedinta ...

Care sunt cauzele care se judeca in camera de consiliu? (sedinta secreta) si nu pot fi vazute solutiile pe scurt pe portal?

Alte discuții în legătură

Bună ziua! vă rog, ajutați-mă să înțeleg o anume problemă- ... reliana reliana Bună ziua! Vă rog, ajutați-mă să înțeleg o anume problemă- nu am studii de specialitate. Astăzi, consultând site-ul postal.just.ro, am constatat ... (vezi toată discuția)
In ce temei pot solicita sa particip la sedinta de judecata? aidu aidu In concret, am retinut de la plangerea la CEDO a lui Adrian Nastase ca ICCJ nu l-a lasat sa participe la solutionarea cererii de recuzare. Similar, eu vreau ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am un dosar pentru neplata unui abonament de telefonie ... ADDYBDA ADDYBDA Buna ziua,am un dosar pentru neplata unui abonament de telefonie mobila care a fost prescris trecand 3 ani de la neplata lui care sa judecat ieri eu raspunzand ... (vezi toată discuția)