avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Servicii online pentru o firma din Statele Unite.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Servicii online pentru o firma din Statele Unite.

Vreau sa prestez servicii online pentru o firma din Statele Unite. Venitul net ar fii undeva la 15.000 Dolari anual, cheltuieli limitate fiind online. Ce forma legala e cea in care pot platii cele mai putine taxe (angajat full time intre timp la o Alta firma)
Ultima modificare: Marți, 11 Mai 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Am devenit pfa cu caen 7420, ce declarații trebuie sa depun? Mara8912 Mara8912 Sunt angajata full time la o firma, insa recent am devenit PFA cu CAEN 7420,ce declaratii trebuie sa depun la ANAF? Am înțeles ca trebuie sa depun o ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fac si freelancing la o firma din strainatate. eloquent eloquent Buna ziua! Daca am deja un job full-time in Romania in domeniul IT, si vreau sa fac si freelancing la o firma din strainatate (tot in domeniul IT), ce taxe ... (vezi toată discuția)
Incasare numerar intre persoane fizice bogdansbg bogdansbg Buna seara, Apelez la expertiza celor avizati pentru urmatoarea situatie: 1. Sunt persoana fizica si desfasor activitati de prestari servicii. 2. NU ... (vezi toată discuția)