avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua.Am avut o problema în Germania acum ceva ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua.Am avut o problema în Germania acum ceva ani,care ...

Bună ziua.Am avut o problema în Germania acum ceva ani,care se lasă cu o pedeapsa de 10 luni cu suspendare și o perioada de 3 ani de probațiune.Am înțeles ca va apărea și în cazierul din România dar întrebarea mea este dacă acea perioada de 3 ani are vre-un efect pe teritoriul României.Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar germania ciprian84 ciprian84 buna ziua!va rog daca este posibil sa ma ajutati cu o problema.Acum 3 ani am fost prins pe treitoriul germaniei transportand persoane siriene,am fost inchis ... (vezi toată discuția)
Reabilitare cazier judiciar dorel_santi dorel_santi am fost condamnat 1 an si 10 luni cu suspendare in 2001, pentru ca m-a prins baut la volan, in 2002 sau 2003, am fost gratiat, in perioada gratierilor ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! am cetatenie apatrid cine ma poate ajuta va rog illemaria illemaria buna ziua, sa incep cu povestea si la final intrebarea, in anul 1992 am incercat sa trec granita fraudulos, am fost prins si condamnat la o pedeapsa de 8 luni ... (vezi toată discuția)