avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cazier judiciar germania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cazier judiciar germania

buna ziua!va rog daca este posibil sa ma ajutati cu o problema.Acum 3 ani am fost prins pe treitoriul germaniei transportand persoane siriene,am fost inchis preventiv doua luni dupa care am fost judecat si pus in libertate,acum sunt din nou pe teritoriul germaniei ,de data asta pentru a gasi ul loc de munca,am fost la cateva interviuri si mi se cere cazierul ,va rog daca-mi puteti spune daca iese ceva in cazier si daca ma afecteaza in gasirea unui loc de munca.multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Marluc , utilizator 19:20, 1 Februarie 2019
Cazierul se centralizeaza in statul din UE in care sunteti cetatean. Asa ca cereti cazierul din Romania.
Sa inteleg ca in romania nu apare in cazier condamnarea din germania
Sa inteleg ca ii apare in romania fapta din germania
Nu toate problemele juridice se trec in cazier, dar daca este ceva care trebuie trecut in cazier, va apare in cazierul din Romania.
Dupa cate am inteles de la mai multi avocati se trec in cazier toate infractiunile comise fiind acordul intre state europene, banuiesc ca pe dansu la trecut la trafic internațional de persoane , fara doar si poate au trimis

Alte discuții în legătură

Complicitate la trafic de persoane MihaiMoga MihaiMoga Buna ziua, Pe scurt , pana in decembrie 2012 eu si prietena mea am posedat un autoturism marca Audi inmatriculat pe numele prietenei. In 2012 am instrainat ... (vezi toată discuția)
Apare pe cazier condamnarea intr-o tara straina? Yooo19 Yooo19 Buna ziua ,in anul 2010 am fost retinut pentru extradare in Germania. Am fost extradat si judecat acolo .Am primit 1 an si 2 luni cu suspendare cu termen de 3 ... (vezi toată discuția)
Furt in germania User999 User999 Buna ziua. In urma cu 2 ani, mai exact in 2013, imperuna cu un pireten a sustras bunuri dintr-un magazin Real din Germania in valoare de 100-130 euro.Mentionez ... (vezi toată discuția)