MihaiMoga a scris:
Legislatia Romaniei prevede ca in aceste cazuri este de datoria cumparatorului sa efectueze inregistrarea autoturismului in termen de 30 zile de la realizarea documentului de vanzare cumparare.
Tot legislatia romana preved ca in momentul vanzarii, vanzatorul sa inscrie pe spatele talonului masinii, in locul special prevazut, "
instrainat catre ....", sa puna data si sa semneze. Ati procedat la aceasta operatiune?
Mai departe, nu vreau sa va panichez, dar intr-o situatie asemanatoare, comunicarea in cooperarea judiciara in materie penala s-a desfasurat cu sincope, si persoanele din Romania s-au trezit cu mandat european pus in executare si trimise in Germania (tot in Germania). Acolo treaba s-a clarificat intr-un final, dar va dati seama prin ce au trecut oamenii. Ce as face eu, preventiv, mi-as procura, traduce, legaliza toate actele, probele care exista (nu stiu daca aveti proces-verbal de scoatere din evidenta a vehiculului de la autoritatea fiscala, parca nu ati precizat) si totodata as petitiona toate autoritatile conexe problemei.