avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Interzicerea dreptului de a conduce autovehicule
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Interzicerea dreptului de a conduce autovehicule

Buna ziua,

In cateva luni imi expira perioada in care imi este interzis sa conduc autovehicule, interzicere care vine ca pedeapsa complementara la o condamnare cu suspendare si vroiam sa stiu ce trebuie sa fac ca sa ma pot inscrie la scoala de soferi dupa ce expira aceasta perioada de interdictie?

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Interzicerea dreptului de a conduce alexgeorge91 alexgeorge91 Buna ziua, Anul trecut am fost condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare si am primit ca si pedeapsa complementara interzicerea dreptului de a conduce pe ... (vezi toată discuția)
In ce conditii voi mai putea conduce autovehicule? Cociorva Cociorva In baza unei Decizii Penale s-a dispus pentru mine: -Pedeapsa complementara (art. 66, alin 1) = interzicere drept condus pe 2 ani; -Pedeapsa accesorie (art ... (vezi toată discuția)
Diferenta dintre interzicearea dreptului de a conduce si anularea permisului florentin29 florentin29 Buna seara, Revin dupa ceva timp,va rog sa imi spuneti care este diferenta dintre cele 2 cazuri.Anularea permisului stiu ce presupune,dilema mea este ... (vezi toată discuția)