avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... interzicerea dreptului de a conduce
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

interzicerea dreptului de a conduce

Buna ziua,
Anul trecut am fost condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare si am primit ca si pedeapsa complementara interzicerea dreptului de a conduce pe o perioada de 2 ani.As vrea sa stiu daca pot sa incep scoala de soferi inainte sau dupa ce trec acei 2 ani in care imi este interzis dreptul de a conduce?

Multumesc
O zi buna!
Cel mai recent răspuns: alexgeorge91 , utilizator 10:30, 8 Decembrie 2020
Dupa ce trec.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta dintre interzicearea dreptului de a conduce si anularea permisului florentin29 florentin29 Buna seara, Revin dupa ceva timp,va rog sa imi spuneti care este diferenta dintre cele 2 cazuri.Anularea permisului stiu ce presupune,dilema mea este ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal emanuel199 emanuel199 Buna ziua . Am fost acuzat pe vechiul cod penal (omor din culpa ) 2 ani si 4 luni inchisoare cu suspendare si perioada de reabilitare 6 ani , de asemenea si ... (vezi toată discuția)
Interzicerea dreptului de a conduce autovehicule alexgeorge91 alexgeorge91 Buna ziua, In cateva luni imi expira perioada in care imi este interzis sa conduc autovehicule, interzicere care vine ca pedeapsa complementara la o ... (vezi toată discuția)