avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Minarea cryptomonedelor
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Minarea cryptomonedelor

Buna,
As vrea pe viitor sa intru in lumea criptomonedelor si as vrea sa stiu din punct de vedete legal ce ar trebui sa fac. In mare parte as vrea sa minez. Momentan nu am bani sa cumpar mai multe placi video si ma gandeam sa folosesc pc-ul personal pentru a mina si a strange o suma de bani pentru a cumpara o alta placa video. Sa zicem ca o placa costa 3000 de lei si dupa cateva luni strang suma aceasta de bani din minat si cumpar placa respectiva, ce ar trebui sa fac din punct de vedere legal in cazul acesta? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Ramas si fara bun si fara bani augustin01 augustin01 Buna ziua, ce pot face in aceasta situatie? Mutlumesc In luna februarie am trimis spre garantie o placa video ce a fost cumparata de mine second-hand de pe ... (vezi toată discuția)
Placa video trimisa a doua oara in service, recuperare bani/inlocuire produs JustinOne JustinOne Buna ziua, In februarie am cumparat o placa video de la pcGarage.ro. Inca de la inceput placa nu a mers cum trebuie, pana in Noiembrie cand a murit, si nu a ... (vezi toată discuția)
Contract de vinzare-cumparare intre parti sau la notar??? matei1 matei1 Va rog sa ma indrumati cum sa procedez in cazul urmator:sora mea a facut contract de cumparare in rate pentru un calculator care este al meu si este platit in ... (vezi toată discuția)