avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine asupra ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine asupra unei eventuale ...

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti si pe mine asupra unei eventuale spete.
Sunt casatorit de 17 ani ,iar in momentul casatoriei sotia mea detinea o locuinta in care stam si acum.
In situatia decesului subsemnatului , fiica mea din prima casatorie are drept de mostenire asupra locuintei sotiei sau numai asupra bunurilor rezultate in timpul casatoriei ?
CU multumiri !
Fiica dvs nu are nici un drept la apartamentul. soției dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eventuala mostenire lucian1956 lucian1956 Buna ziua, Va prezint urmatoarea situatie: In momentul casatoriei, sotia avea locuinta personala care a fost achitata in timpul casatorie (aprox 10 ani). A ... (vezi toată discuția)
Moºtenire - copii din douã cãsãtorii L_Eva L_Eva Bună ziua, soţul meu are o fiică înfiată din prima căsătorie. Prima soţie e decedată. Noi avem împreună un copil şi locuim în locuinţa mea, ... (vezi toată discuția)
Actul de donatie dana vitalia dana vitalia revin cu subiectul nu am fost destul de explicita:tatal meu este decedat, mama este recasatorita legitim cu o persoana care din casatoria anterioara ere un ... (vezi toată discuția)