avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bucuresti raiul constructiilor fara autorizatie. In ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bucuresti raiul constructiilor fara autorizatie. In vecinatatea ...

Bucuresti raiul constructiilor fara autorizatie.
In vecinatatea unde locuiesc se construieste ceva gigantic, nu stiu ce pentru ca nu exista panou de informare, ci garduri inalte de peste 2 m. Mult praf, zgomot, masini de mare tonaj, ceea ce m a determinat sa sesizez primaria de sector.
Stupoare, de la primarie mi s a transmis ca nu exista autorizatie de constructie si ca vor aplica sanctiuni.
Situatia de fapt este ca se constuieste in continuare. Clar, nu este un caz singular, strazile sunt pline de constructii care de care mai ilegal construite.
Ce prevede legea in aceasta situatie? Se plateste o amenda infima in comparatie cu investitia si atat?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Constructie ampla fara panou de informare. in vecinatatea locuintei ... costel5 costel5 Constructie ampla fara panou de informare. In vecinatatea locuintei se construieste de ceva timp, pe o suprafata de vreo 4000 m2 o constructie destul de mare, ... (vezi toată discuția)
Urgent! constructie limita proprietate! tynatwine tynatwine Buna ziua, Langa noi (bloc P+3e+m) se construieste bloc P+2e+m,. Au inceput saparea fundatiei la 3 m. de limita de proprietate. Politia a spus ca e in ... (vezi toată discuția)
Protejare de distrugere drum privat imbroserv imbroserv Buna ziua, Am urmatoarea problema si va rog sa ma ajutati. In zona in care locuiesc sunt 4 strazi legate intre ele sub forma unui patrat. Trei laturi din ... (vezi toată discuția)