avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Primaria a propus modificarea PUZ pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Primaria a propus modificarea PUZ pentru construirea ...

Buna ziua,
Primaria a propus modificarea PUZ pentru construirea unui lacas de cult in locul unui punct termic intre blocuri si au mai fost cesionate si ultimile doua parcele cu iarba tot parohiei respective. Marea majoritate a locatarilor nu sunt deacord cu ridicarea unei biserici si doresc demolarea punctului termic pentru extinderea zonei verzi si amenajarea acesteia cu banci sau ca loc de joaca.
Daca pe tabelele cu semnaturi sunt trecute toate datele din buletin, ale semnatarilor, mai putin CNP-ul, vor fi luate in in considerare in cazul in care vom ajunge in instanta?
Aveau dreptul sa cesioneze punctul termic si parcelele de teren fara un studiu de oportunitate? In ce termen de la primirea cererii de cesionare trebuia facut acesta?
Multumesc!!

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa cuprinda o imputernicire pentru un reprezentant al locatarilor in relatia cu autoritatile locale sau instanta? Dobre Dobre Locuim intr-un cartier, in jurul unui punct termic dezafectat. Punctul termic este inconjurat de parcari si de blocuri cu regim de inaltime P+4. Distanta ... (vezi toată discuția)
Probleme avize puz ContSters467286 ContSters467286 Buna ziua! Apelez si eu la sprijinul dumneavoastra cu urmatoarea speta:in ocombrie anul 2017 am achizitionat in Targoviste un teren intravilan agricol in ... (vezi toată discuția)
O noua biserica intre blocuri vollu vollu Buna ziua, As dori sa stiu care sunt pasii de urmat pentru a actiona in instanta impotriva unei autorizatii de constructie data de primarie unei biserici care ... (vezi toată discuția)