avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua La mine la bloc s-a făcut izolație cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua La mine la bloc s-a făcut izolație cu polistiren ...

Bună ziua
La mine la bloc sa făcut izolație cu polistiren ,și au venit cei de la gaz că țeava de gaz metan trebuie depărtată 5 cm de la perete.
Trebuie să refacem instalația de gaz și să o departam de perete .
Costul este de aprox 5000 lei de scară ,bani care trebuie să plătească asociația de proprietari.
Cine trebuie să plătească aceste costuri privind departarea conductei de gaz de la perete.?
Vorbim de conducta de gaz metan din exterior.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Mai 2021
Sistem1, utilizator
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 12:39, 24 Mai 2021
Toți proprietarii din asociație, de pe acea scară (costul lucrării se împarte). Presupun ca toți sunt racordați la acea conducta. Dar prețul lucrării poate fi mai mic, ea se poate executa cu orice firma autorizata pentru lucrări pe rețelele de gaz metan, asa ca se pot cere oferte de la mai multe astfel de companii. "Cei de la gaz" presupun că sunt cei de la firma de furnizare.
Ultima modificare: Duminică, 16 Mai 2021
latka, utilizator
Costurile aferente modificarii se suporta si se repartizeaza strict beneficiarilor instalatiei de gaze functie de cota indiviza
Lucrările pană la contor aparțin furnizorului ce trece de contor aparțin beneficiarului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am autorizație de demolare dar e.on nu-mi permite să renunț la conducta de gaz de care nu mai am nevoie. cum pot rezolva situația? Dan Subtire Dan Subtire Pe peretele lateral al unui imobil pe care l-am achizitionat in urma cu doi ani,se afla amplasata o conducta de gaz.Aceasta conducta s-a construit pe ... (vezi toată discuția)
Exista metoda de calcul pentru despagubirea asociatie de proprietari in cazul racordarii la reteaua de gaze? flxn81 flxn81 Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema! De curand am achizitionat o garsoniera de la un proprietar care la aceasta proprietate avea ... (vezi toată discuția)
Teava gaz pe peretele apartamentului meu margot80 margot80 Buna ziua! Locuiesc intr-o curte comuna, in prima cladire, la parter. Bransamentul la gaz a fost facut in 1991 pentru cladirea A (in care locuiesc la parter) ... (vezi toată discuția)