avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot sa devin psiholog criminalist daca sunt la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot sa devin psiholog criminalist daca sunt la traducere?

Bună. Sunt în primul an la UTCB,Traducere şi interpretare. Aş vrea să dau masterul în Criminalistică şi psihologie juridică,ori doar în criminalistică. Credeți că e posibil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:09, 17 Mai 2021
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

sau

articol
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Psiholog criminalist!? Adeleidis Adeleidis Buna ziua tuturor. Am si eu o nelamurire. Cum trebuie sa procedez exact pentru a deveni psiholog criminalist? Trebuie sa termin Facultatea de Drept ... (vezi toată discuția)
Grădiniță privata Lorena2017 Lorena2017 Buna ziua As dori sa deschid o grădiniță privata si as vrea sa stiu care sunt pasii de urmat.Ce acte trebuie si daca spațiul poate fi închiriat sau ... (vezi toată discuția)
Stalp de electricitate AndradaVictoria AndradaVictoria Buna ziua. As avea o intrebare legata de casa si terenul pe care le posed. Langa casa, la cativa metri, avem un stalp de electricitate + unul in gradina. ... (vezi toată discuția)