avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... O lună m a șantaja pt ca nu mi a dat 60 de lei,acum ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

O lună m a șantaja pt ca nu mi a dat 60 de lei,acum iar vrea ...

Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe
Buna ziua.De anul acesta sunt cadru didactic la o scoala noua.Fac ...

Profesor2021
Utilizator
09:19, 17 Mai 2021
Buna ziua.De anul acesta sunt cadru didactic la o scoala noua.Fac naveta din alta localitate, aflată la 35 km .
Ma confrunt cu o problema legata se decont.Doamna contabilă de la scoala nu îmi deconteaza cum trebuie naveta.Deoarece este pandemie si orele se fac si online si fizic la școală nu mi am facut abonament,doar depun bilete pt zilele in care ma depășea la scoala.Din 5 zile pe saptamana merg la scoala 4 zile.
Dansa imi retine bani din decont .Nu calculează corect naveta si nu dorește să discute cu mine despre naveta..Se arată foarte nervoasă cand depun actele si biletele de transport. NU MA ANUNTA NICI CAND FACE DECONTUL.A INVENTAT O FORMULA DE CALCUL PRIN CARE SA MA SANTAJEZE.DORESC SA INTREB CUM SA PROCEDEZ SA IMI FIE FIE DECONTAT CUM TREBUIE NAVETA.DANSA SUSTINE CA IMI CALCULEAZA CORECT NAVETA,DAR NU E ASA.NU IMI IA IN CALCUL TOATE BILETELE.EU NU DEPASESC PRETUL UNUI ABONAMENT LA DECONT.

========
O lună m a șantaja pt ca nu mi a dat 60 de lei,acum iar vrea să mă santajeze cu 21 de lei.Nu pot lasa sa ma tragă în piept .Si alți colegi au mai fost santajati si au renunțat să își mai depună decont.Eu nu renunț pt ca e dreptul meu si dansa trebuie să îmi plateasca corect naveta.Am anunțat direcțiunea ca m a șantajat ,dar vad ca dansa in continuare cauta sa faca asta.
Ultima modificare: Luni, 17 Mai 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:32, 17 Mai 2021
Ati sesizat conducerea unitatii de invatamant sau ISJ?
Ultima modificare: Luni, 17 Mai 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontarea navetei profesorilor ioana35 ioana35 Buna ziua! as dori sa va prezint o mica problema si dilema cu care ma confrunt. Sunt cadru didactic; fac naveta, cam 50 kilometri pana la scoala, cu masina ... (vezi toată discuția)
Decontare navetă profesori Traistaru Gheorghe Traistaru Gheorghe Bună ziua! Sunt cadru didactic navetist. Naveta între domiciliu și școală o fac cu autoturismul personal. Lunar depun documente pentru decontare, iar ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,ce bază legala exista pt un cadru didactic navetist,bolnav ... Mariorica1970 Mariorica1970 Bună ziua,ce bază legala exista pt un cadru didactic navetist,bolnav cronic ,grd 1 pt a i se deconta naveta integral? Stiu ca ,angajatorul trebuie sa i ... (vezi toată discuția)