avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... In urma declarației unice depusă anul trecut am de ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

In urma declarației unice depusă anul trecut am de platit toate contribuțiile sociale .

Buna seara ! Am un PFA și în urma declarației unice depusă anul trecut am de platit impozit și toate contribuțiile sociale . Eu am platit eșalonat impozitul împreună cu celelalte contribuții sociale și am aflat că nu sunt asigurata la sănătate . Atunci întreb cum ii cer să plătesc niste servicii daca eu nu figurez că asigurat ? Ce mă sfătuiți să fac ?
Ultima modificare: Luni, 17 Mai 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Taxe și impozit pe venit Magda77? Magda77? Bună ziua. Astăzi am depus declarația unica și doamna contabila mi a spus ca am de plata un impozit mai mare și contribuții sociale.in declarația unica ... (vezi toată discuția)
Bună seara! pentru a colabora cu o anumita firma pt prestarea ... OanaMihaelaArvantidis OanaMihaelaArvantidis Bună seara! Pentru a colabora cu o anumita firma pt prestarea unor servicii, mi se cere înființarea unei PFA. În afara de impozitul pe care trebuie sa îl ... (vezi toată discuția)