Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi

Webinar Premium LIVE: Riscuri și obligații privind combaterea spălării banilor. Joi, 1 Iulie, de la ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Sinteza zilei avocatnet.ro: 10 lucruri de știut astăzi! Înscrie-te gratuit →

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Printr-un HCL din 2010 primaria a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Printr-un HCL din 2010 primaria a “infiintat” ...

Buna ziua,
Printr-un HCL din 2010 primaria a “infiintat” o strada compusa din 2 drumuri de acces (servituti de trecere), numai ca acestea sunt despartite de 2 corpuri de proprietate(neingradite). Nici pana in ziua de astazi primaria nu a expropriat parti din cele 2 corpuri de propietate pentru a avea o cale de acces (legala) intre cele 2 drumuri, fiind neingradite pietonii si autovehiculele traverseaza fara restrictii aceste proprietati.
In acest caz care este statutul legal al acestei “strazi”?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Drum, cale acces la proprietate ContSters318692 ContSters318692 As avea o nelamurire in ceea ce priveste o cale acces la propietate. Detin un teren ,intabulat, in carte funciara este trecut si calea de acces. Am un vecin ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism - drum de servitute insuficient raluca1st raluca1st Buna ziua As avea nevoie de un sfat in problemele pe care le-am intampinat in incercarea de a obtine certificat de urbanism pentru un teren aflat in zona ... (vezi toată discuția)
Locuiesc in bucuresti intr-o zona de case, unde vechiul proprietar ... LucianaR LucianaR Locuiesc in Bucuresti intr-o zona de case, unde vechiul proprietar dupa ce a vandut toate parcelele de teren a cedat drumul de servitute sub denumirea de cale ... (vezi toată discuția)