avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua! Am si eu o întrebare. In cazul in care ai ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua! Am si eu o întrebare. In cazul in care ai un apartament ...

Bună ziua! Am si eu o întrebare. In cazul in care ai un apartament luat prin credit prima casa credit pe 30 de ani si esti exrcutat silit pt o datorie.. Iti poate lua apartamentul avandcin vedere ca, crexitul nu este achitat iar apartamentul inca zic eu ca este ipotecat la banca in cazul creditului? Va mulțumesc pentru 2
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 16:57, 18 Mai 2021
Fiind ipotecat, executarea se va face asupra altor bunuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita florintimisoara florintimisoara Buna seara.Ma numesc Florin Roman si am urmatoarea problema.In anul 2006,am luat doua credite,unul de nevoi personale in lei de la Otp si unul ipotecar in ... (vezi toată discuția)
Recuperari, probleme cu firme recuperare credite Plesajaniel Plesajaniel Buna ziua, Am luat un credit in euro(12.000) acum 4 ani, am achitat din el 2 ani si 4 luni, intre timp am intrat in somaj, de 2 ani am terminat somajul, nu ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit de nevoi personale cu ipoteca ! MariaCN MariaCN Buna ziua, In anul 2008 am contractat un credit de nevoi persoanel cu ipoteca, pentru a ajuta o persoana. Aceasta persoana a ipotecat casa pt acest credit. ... (vezi toată discuția)