avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ATC de 300 cc condus fara permis de conducere pe camp ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ATC de 300 cc condus fara permis de conducere pe camp si padure

Buna, am achizitionat un ATV de 300 cc neinmatriculat si eu nu posed de permis de conducere. Intrebarea mea este ca daca rulez atb-ul doar pe camp si in padure pe carari nu ies cu el pe asfalt decat pe pietris ma poate sanctiona politia ca il conduc ? Pot sa am dosar penal din acesta?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 10:40, 19 Mai 2021
Nu. Doar conducerea pe un drum public, fara permis, se sanctioneaza.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis vehicul neinmatriculat Lil3256 Lil3256 Am condus un ATV mic de 150cc pe un traseu turistic si am ratacit drumul. Am trecut printr-o padure si am ajuns intr-un sat , am intrebat localnicii si mi-au ... (vezi toată discuția)
Buna seara, scriu pentru un prieten. a condus un atv pe malul ... careva careva Buna seara, scriu pentru un prieten. A condus un atv pe malul raului, pajiste, dar apoi a intrat cu atv-ul pe sosea, distanta mai mica de 100m de la pajiste ... (vezi toată discuția)
Achitare Georgee28 Georgee28 Cum pot sa iau achitare intr-un dosar pt conducerea unui tractor având permis categoria B + calificare de tractorist ? (vezi toată discuția)