avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Am o amenda pentru rovinieta primită acum ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Am o amenda pentru rovinieta primită acum aproximativ ...

Buna ziua! Am o amenda pentru rovinieta primită acum aproximativ 6 ani înregistrată in contabilitate, întrebarea mea este dacă s-a prescris sau nu ? Cum o pot scoate in caz ca s-a prescris. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Amenda lipsa rovinieta, termene de prescriptie Florance2000 Florance2000 buna ziua, la data de 04.01.2012, am gasit in cutia de scrisori un pv prin care mi se aduce la cunostinta ca am fost sanctionat cu amenda pentru circulatie pe ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta ... dany2605 dany2605 Bună ziua. Astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta din Martie 2022... Nu mi a venit nici o amenda acasa Am citit ca dacă nu primesc nimic ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala rovinieta Barbug Barbug Buna ziua, Am primit acum o saptamana o amenda de rovinieta din data de 30.11.2010 pe care am platit-o( 250 lei+ 25euro). Astazi mi-au mai venit inca doua ... (vezi toată discuția)