avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua.Foarte scurt.Am girat pentru un imprumut al ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua.Foarte scurt.Am girat pentru un imprumut al unor pensionari ...

Buna ziua.Foarte scurt.Am girat pentru un imprumut al unor pensionari la CAR.Respectivii au pensii dar din motive nestiute nu au mai platit de ceva vreme.E normal sa mi se puna oprire mie ca girant pe contul personal?
Multumesc
Macar atat.Multumesc mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara!am si eu o intrebare anul trecut am girat pe cineva,iar ... ALYNA07 ALYNA07 Buna seara!Am si eu o intrebare Anul trecut am girat pe cineva,iar aceasta bineînțeles ca nu si.a achitat datoria.Suntem doi giranti,dar nu stiu cum, am ... (vezi toată discuția)
Problema contract imprumut - girant cosmin8917 cosmin8917 Buna seara, In anul 2007 am girat un coleg coleg pt un contract de imprumut de la CAR. in anexa la contract privind girantul sunt doua clauze, respectiv ca ... (vezi toată discuția)
Girant intr-un contract de imprumut la c.a.r. razarvescan razarvescan Buna ziua. Va rog, daca se poate, sa ma ajutati intr-o problema. Acum trei luni am girat un coleg de servici pentru un credit la C.A.R.-ul companiei la care ... (vezi toată discuția)