avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. Am cumpărat un auto în 2012 care nu a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. Am cumpărat un auto în 2012 care nu a mai circulat ...

Bună ziua. Am cumpărat un auto în 2012 care nu a mai circulat de atunci și la care nu sa mai reînnoit polița rca itp de atunci. Am făcut contract v-c și am înregistrat la fisc dar nu am mai făcut formele la politie de înmatriculare mașina pe numele meu. Cum pot radia mașina și scoate auto din evidenta fisc va rog? Vreau sa duc mașina la remat și sa închei aceasta poveste. Mulțumesc. Pot radia mașina pe baza de declaratie pe proprie răspundere ca mașina a fost scoasa din uz? Mașina este an fabricație 1994 și a fost înmatriculată tot atunci de fostul proprietar.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Mai 2021
dragosmiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:48, 20 Mai 2021
Patrcurgeti procedura de predare auto la operator economic autorizat
Operatorul economic va elibera document justificativ in baza caruia veti putea radia auto de pe rolul dv fiscal si de la SPR evidenta auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere in urma suspendarii certificatului si a numerelor procustprestserv procustprestserv Mi s-au retinut certificatul de inmatriculare si numerele de circulatie din cauza ITP expirat. Repararea masinii ar fi prea costisitoare, prin urmare a-si ... (vezi toată discuția)
Radiere auto cu probleme sficachis sficachis Buna ziua/seara. Recent am dat un autoturism la fier vechi. Sunt titularul acelui autoturism. De la firma respectiva am primit o adeverinta de primire si de ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism, autoturism de negasit Corneliuz Corneliuz Sotul cumpara un autoturism in 2014 si il inmatriculeaza. Acesta,sotul, decedeaza in 2016. La masa succesorala sotia gaseste doar certificatul de inmatriculare ... (vezi toată discuția)