avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua ! Am si eu o intrebare. eu sunt salariata si ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua ! Am si eu o intrebare. eu sunt salariata si am depus ...

Buna ziua ! Am si eu o intrebare. eu sunt salariata si am depus actele necesare pentru sotul meu in calitate de coasigurat de 1 an de zile mai exact in Iunie 2020. In luna Mai 2021 am fost la medicul de familie sa solicit un bilet de trimitere analize pentru sotul coasigurat si surpriza mi s-a spus ca nu poate sa imi dea pentru ca nu este asigurat. cum este posibil asa ceva , cand eu am depus toate documentele la angajator care are sarcina sa se ocupe de acest lucru adica sa coasigure sotul care nu lucreaza:
Ce trebuie sa fac in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:58, 20 Mai 2021
vorbiti cu angajatorul probabil este o eroare de declarare
Cititi acest articol
Documentele justificative pentru încadrarea în această categorie de asigurat sunt:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurare kis_ioana kis_ioana pot fi coasigurat dupa mama mea? (vezi toată discuția)
Coasigurat sot ionela11 ionela11 Buna ziua, Daca o salariata vrea sa isi asigure sotul pe contractul ei de munca...sa fie coasigurat sotul ei care este procedura?...din partea ei ca ... (vezi toată discuția)
As dori sa stiu daca eu am contract de munca, prin urmare sunt ... ioanax05 ioanax05 as dori sa stiu daca eu am contract de munca, prin urmare sunt asigurata, cum poate obtne sotul calitatea de coasigurat?el nu are contract de munca si nu si a ... (vezi toată discuția)