avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CERTIFICAT DE HANDICAP .Buna ziua ,am depus actele ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CERTIFICAT DE HANDICAP .Buna ziua ,am depus actele necesare la comisia de expertiza handicap ...

Buna ziua ,am depus actele necesare la comisia de expertiza handicap in urma unei operatii de Nefrectomie Renala avand o tumora renala maligna .Raspunsul comisiei a fost NU VA INCADRATI. Am apelat la justitie si in prima instanta am castigat iar comisia a facut recurs la curtea de apel unde iar am castigat dar comisia iar a trimis certificat tot de ne icadrare in grupa de handicap .CE SA FAC ?
Ultima modificare: Joi, 20 Mai 2021
Alex120OLTENITA, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alex120OLTENITA , utilizator 13:38, 28 Noiembrie 2021
In baza hotararii judecatoresti definitive ,contactati executor judecatoresc care sa desfasoare demersurile pentru materializare hotarare instanta
A dat la executor ia executat si ma dat in judecatu sa suspende executarea.Ce sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hidronefroza congenitala - incadrare in grad de handicap stefan2012 stefan2012 am un baiat de 7 ani si acuma o luna a fost diagnosticat cu hidronefroza stanga grad 4,rinivhi drept hipertrofiat compensator,hipetrofie ponderala ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi banesti marianapirvu marianapirvu buna ziua. as dori sa stiu ce trebuie sa mai fac pentru a-mi recupera drepturile banesti de la o societate. mentionez ca am actionat in instanta si am ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap sorinaga sorinaga In luna aprilie 2013, am fost diagnosticat cu tumora renala dreapta, carcinom cu celule renale papilar tip 2, trombi tumorali vena cava inferioara, iar in ... (vezi toată discuția)