avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vingneta Ungaria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vingneta Ungaria

Buna, sper sa ma puteti ajuta
În septembrie anul trecut am venit cu masina din Spania in Romania. Masina in acea perioada era cu numere de Spania, ulterior am trecut-o pe numere de România. Acum in mai un prieten din Spania mi-a trimis o poza cu o amendă cum ca nu am plătit vignieta in Ungaria, dar amenda cică a fost trimisă în februarie anul acesta , acum spun ca am de plata vreo 200 de euro . Masina este acum cu numere de România plus ca am si trimis documentație prin ambasada sa fie radiată în Spania. Ce as putea face ?
Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 23 Mai 2021
smirceav, utilizator
Cel mai recent răspuns: smirceav , utilizator 14:01, 24 Mai 2021
Amenda primita este pe numarul vechi ?
Da, e pe numărul vechi de Spania.

Cornel Vasile a scris:

Amenda primita este pe numarul vechi ?

In opinia mea, va trebui platita daca nu este anulata de catre instanta competenta.
Nu vreau sa fiu inteles gresit , a fost în septembrie cand an trecut prin Ungaria , eu Imi aduc aminte ca am luat vigneta dar totusi au trecut 9 luni si doar acu au gasit scrisoarea , daca nu aveam un prieten in Spania poate nici acum nu stiam de ea si amenda s-a marit la 207 euro.

Cornel Vasile a scris:

In opinia mea, va trebui platita daca nu este anulata de catre instanta competenta.

Mai aveti dovada platii?

Alte discuții în legătură

Amenda vigneta plătită ungaria rominarus rominarus Locuiesc in Anglia. Am trecut de 2 ori prin Ungaria. Cu 2 mașini diferite. Am.cumparat vigneta de fiecare data. Dar de fiecare data am.primit scrisoare cu ... (vezi toată discuția)
Am fost amendat desi am rovinieta. ce pot sa fac? capris capris am primit un proces verbal de anul trecut luna 10 in care sunt anuntat ca am circulat fara rovinieta proba cu foto. ideea e ca aveam rov. pe tot anul dar din ... (vezi toată discuția)
Vinietă pentru ungaria nerecunoscuta de aparat c.nicola c.nicola Am procurat o vinietă pentru Ungaria de la o benzinărie din Romania in luna decembrie 2017 .In februarie 2017 am primit o amendă de 85 de euro pe motiv că ... (vezi toată discuția)