Sunt de acord cu dvs că e responsabilitatea șoferului, dar dacă el s-a ocupat de tot, de făcut TUV la mașină, de scos numere de zoll pe numele lui pentru că eu nu eram prezent, de pregătit mașina, de rugat să treacă o sumă mult mai mică pe factura sa nu plătească nu știu ce impozit, iar când am ajuns, l-am întrebat de taxele de drum până în Romania, mi-a strâns mâna, mi-a zis ca toate sunt plătite de el, doar sa ii bag benzina și râzând în colțul gurii. De aceea nu prea sunt eu de acord cu plata amenzilor. Ma simt putin tras pe sfoara, culmea de catre un neamt.
El a primit amenzile, pe numele lui pentru ca el a scos numerele de tranzit, iar acum mi le-a redirectionat el prin posta. Rubrica amenzilor este precomletata de cei de la UAI Inkasso GmbH cu prefix Iban DE-, si cu numele neamtului.
Sunt 2 amenzi in acelasi plic, una luata la pe 1.11.2024 la ora 19:27 care culmea, la ora aia eram in Pandorf Austria la KFC, si o amenda pe 2.11.2024 la ora 00:08 minute, la 3 km de vama Nadlac.
Cei de la UAI Inkasso GmbH, percep si multe taxe suplimentare pe langa suprataxa vignetei.
As dori sa platesc suprataxa direct companiei de drumuri si autostrazi din Ungaria, fara a plati comisioanele firmei intermediare din Germania.
Multumesc.
ibn a scris:
Vad ca gindul dumneavoastra este cum sa eludati legea si sa nu platiti. Nu va este clar ca daca ati trecut prin acele tari trebuia sa platiti vinieta? Nu uitati ca suntem in comunitatea europeana si va masurati muschii cu organele statului. Atentie ca aveti sanse mari sa pierdeti. Succes la plata.