Eu am primit 4 amenzi de rovinieta pe ungaria, Am gresit, si am cumparat D1 in loc de D2.M-au tixit cu plicuri cei de la Inkasso oradea sa platesc 500 de lei de amenda in 60 zile sau 800 lei peste termen.Deci ori 2000 la termen ,ori 3200 lei in caz ca nu respecti perioada.Am fost surprins in martie 2022 si notificare am primit in noiembrie.Practic statul ungar trebuia sa recupereze de la mine de 4 ori cate 100 ron din toti acesti bani.Iar daca ai mai mult de 2 amenzi ti le reduce la doua.Am luat legatura cu statul ungar am platit amenda iar firma de recuperare ma tixeste din nou cu plicuri sa le platesc suprataxarea lor adica 450 ron de amenda x 4. Eu nu inteleg cum sa platesti pentru o amenda de 100 ron 2000 ron, nu am omorat pe nimeni.Au adaos de 400% cei din romania. Ce ma sfatuiti sa fac sa ii dau in judecata sau sa astept sa ma dea ei.Nu am de gand sa le dau nimic, amenda mi-am platit-o.
Zero1 a scris:
Bună ziua!
Am primit o notificare de plata de la UAI inkasso s.r.l.cu motivul ca o mașină înmatriculată pe numele meu ar fi circulat în Ungaria fără vinieta în data de 13.11.2020 și în 04.11.2021.Din câte am înțeles eu din scrisoare,este trimisa de recuperatori.Mentionez ca acasă sau în Ungaria nu am primit de nicăieri vreo amenda pe care sa nu o plătesc și nici înștiințați de altcineva nu am fost ca s-a circulat fără vinieta.In acest caz cum trebuie sa procedez?
Mulțumesc