ce reglementari se pot introduce in Regulamentul Intern privind fotografierea angajatilor intre ei?
Poate firma interveni in vreun fel daca un angajat fotografiaza un alt angajat in timpul programului de lucru sau poate stabili interzicerea fotografierii atata timp cat angajatii isi folosesc telefoanele personale pentru acest fapt? Se poate sanctiona?
Cam greu de dat un raspuns ... insa puteti mentiona in Reg.Intern (ca opinie personala) :
Este interzisa difuzarea de imagini care prezintă interioare ale locului de munca, decat cu acordul celui care îl ocupă în mod legal..
Utilizarea telefonului personal în timpul orelor de program este interzisa, cu exceptia situatiilor de forma majora sau a unor evenimente familiale deosebite.....
Telefoanele mobile pot fi utilizate si in cazul obtinerii pe film a unor imagini care pot genera situatii deosebite - accidente, incidente, etc.
In mod normal, pentru obtinerea unor imagini cu colegi este nevoie de acceptul acestora.
eu ma refer la un fapt ca un angajat il fotografiaza pe alt angajat, in timpul programului de lucru, fara a avea un motiv. Cum poate firma sa proteje angajatul fotografiat? Multumesc frumos.
am citit foarte bine raspunsurile insa nu consider ca am primit raspunsuri la toate intrebarile, ex. daca firma poate sanctiona angajatul care fotografiaza alt angajat pentru ca asa vrea el, nefolosind pozele in vreun scop. In Reg. intern este mentionata partea propusa de d-voastra cum ca utilizarea telefonului personal este interzisa etc. dar angajatul respectiv poate folosi telefonul de serviciu pentru fotografiere. Multumesc.
Telefonul mobil
yam36
Buna ziua,lucrez la o fabrica in anglia in domeniu alimentar,menegerul nostru vrea sa ne interzica purtarea telefonului mobil asupra noastra in timpul ... (vezi toată discuția)